Bli kjent med vårt Team

Vi er en motivert, handlekraftig gjeng damer som har kunst som vår lidenskap. Vi ønsker å dele vår lidenskap med flere kunstinteresserte og har dermed laget en av Norges største kunstutstillinger utendørs!

Tone S. Wold

Driver av Sandnes Kurs og Kunst Senter. Vi leier inn forskjellige kjente kursholdere innen diverse maleteknikker som oljemaling, akvarell, akryl – både figurativ. Jeg er agent for MakeMake sine produkter i Norge. Underviser i MakeMake betong leire skulpturer, alkohol blekk, redesign bilder og mix media bilder.

Liker skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative – elsker å mikse teknikker sammen og gjerne med masse struktur!

Betongleire – MakeMake er mitt hjerte nærmest – det er bare et fantastisk materiale å arbeide/leke med og mulighetene er uendelige. Holder kurs i hele Norge innen MakeMake skulpturer og online kurs innen dette kommer snart.

Hege Norland

Jeg er en voksen kreativ og trygg dame som alltid har likt å tegne, og i de senere år har jeg også kommet i gang med maling.  Maling er blitt min store hobby og lidenskap.  Jeg finner stor inspirasjon i naturen, andre mennesker og situasjoner. Er for tiden fast medlem i et inspirerende og inkluderende male miljø hos Sandnes Kurs og Kunst Senter, hvor jeg har holdt til nå i noen år nå.

Hilde M. Edland

Billedkunstner/sertifisert teacher PT,
designer og forfatter av boken Strikkelyst

Bakgrunn fra Det Frie Kunstakademi med kunsthistorie, aktstudier, fargelære, maling og tegning – hvor bl.a. Kjell Pahr Iversen var en av mentorene. Deltatt på en mengde malekurs samt modellering og lokale messer/arrangement/utstillinger.
Jobber fra eget atelier hos Sandnes Kurs og Kunstsenter hovedsakelig med akryl på lerret, små/store format – abstrakt, med enkelte figurative innslag. I tillegg til mixed media/collage – hvor bl.a. pastablandinger, voks, sandstrukturer, steiner og print er i fokus.
Sertifisert teacher innen powertex/-print og mixed media, snart også stoneart og skulptur – for i tillegg til direkte salg/utstillinger av egne verk, også kunne dele kunnskaper ved å holde kurs/workshops/foredrag. Styremedlem i KunstVandring Rogaland.

Mildrid Helliesen

Utdannet og praktiserende grafisk designer.
Har det siste året leiet et studio, tatt opp malerkosten og begynt å male. Spennende å se hvor dette bærer. Og nå har jeg fått det puffet jeg trenger til også å stille ut noen av arbeidene under KunstVandringen.